Kontakt

Kontakt Permanent Hårfjerning Horsens

Har du spørgsmål, eller ønsker du en konsultation, inden du starter en behandling, så kontakt Erling eller Lotte enten via sms eller på tlf. 25 56 50 52

Klinikken har til huse i dejlige lokaler på Torvet 4, 1. sal, 8700 Horsens. Du kan parkere ved Løvbjerg (supermarked – 2 timers parkering). Find vej til klinikken på kortet nederst.

Når du ankommer, så træder du ind i et venterum. Du er meget velkommen til at tage dig en kop kaffe/the eller vand, mens du venter.

Klinikkens åbningstider:

Mandag Lukket
Tirsdag Kl. 9.00 – 20.00
Onsdag Kl. 9.00 – 20.00
Torsdag Kl. 9.00 – 20.00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Kl. 10.00 – 14.00

Vi hedder Erling Lorentzen og Lotte Jacek og vi driver sammen Permanent Hårfjerning Horsens. Vi har investeret i den nyeste tyske teknologi og vi er stolte over, at kunne tilbyde en effektiv og smertefri laserbehandling til både mænd og kvinder.

Erling har en baggrund fra detail- og servicebranchen og har beskæftiget sig meget med menneskelige relationer, så skridtet til at springe ud som behandler, var derfor lille.
Lotte har en bagrund fra handels- og kontorbranchen, er meget serviceminded og opmærksom på kundernes behov.

Vi sætter begge en stor ære i gøre en forskel og er meget detaljerede og grundige i behandlingsøjemed.

Udover permanent hårfjerning tilbyder Erling også nyeste shockwavebehandling af strækmærker og appelsinhud samt behandling for erektil dysfunktion. Erling er i den forbindelse certificeret af overlæge Peter Lyngdorf, som er ekspert i udfordringer med erektil dysfunktion.

Erling tilbyder ikke laserbehandling af de intime dele til kvinder, så der bookes en tid ved Lotte.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken!

Find vej til Permanent Hårfjerning Horsens

Adressen er:
Torvet 4, 1.  sal
8700 Horsens